Om oss

parallax background

Talentbasen vil synliggjøre og profilere alle som brenner for sitt talent!

Hva tror vi på og hvordan?

Vi ønsker å engasjere unge og voksne talenter i musikk, dans, film, sport og kultur. Talentbasen vil skape en møteplass for talenter, amatører og profesjonelle, og koble disse opp mot profesjonelle oppdragsgivere som er ute etter å gi talenter et mulighetsrom for utvikling. Per i dag finnes det ingen møteplass for talenter som effektivt kobler talenter opp mot relevante oppdrag. Dette ønsker vi i Talentbasen å gjøre noe med.

Vår løsing bidrar til å profilere talenter på nett for å gi dem en mulighet til å vise hva de kan!


Hvem er vi?

Alvi Mudasar - er grunnlegger og daglig leder. Som ung hadde han interesse for underholdning og dans og har lenge ønsket å skape en møteplass for talenter.

Runar D. Walstad: Utdannet som bilmekaniker men har i løpet av 1 år opparbeidet seg et godt rykte hos castingbyråer. Han har i den tiden vært med som statist i ulike roller, og noen skuespill og reklamefilmer. Har deltatt på 60 forskjellige innspillinger. Han kjenner bransjen godt og vet hva som kreves av en statist og produksjonsselskap.

Marlen Nybakk: Har nylig tatt bacholer fra Dansehøyskolen. Hun kan mye om moderne dans og har fått en god del erfaring innen dette og koreografi. Hos Talentbasen kan hun bistå med prosjekter og rådgivning mot dem som kan dans dans.

Ayaz Hussain er en norsk-pakistansk skuespiller som har bakgrunn innen skuespill, drama og dans og er bl.a. kjent som karakteren Kasim Bæder på VG-Tv Han har selv skrevet og spilt hovedrollen i denne serien. For Talentbasen er han en inspirator og samtidig en god ambassadør.


I tillegg har Talentbasen 5 kreative personer i ulike roller, og som bistår med å gjøre Talentbasen komplett.
parallax background